Kandidaten

Bekijk hieronder de kandidaten die meededen aan de Ruwe Diamant Award 2019. 

Sharif El jackson

Sharif (18) is een jonge freestyle voetballer en pannakoning die hard op weg is om 1 van de beste te worden en al met grote namen zoals séan garnier gefreestyled heeft.

Instagram: 

https://instagram.com/sharif_eljackson?igshid=lyfxg2prce9c

Jaroby Blackman

Ik ben Jaroby Blackman 18 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ik ben een selftaught artist die heel enthousiast is over nieuwe en oude kunst. Ik teken van mezelf al best bijna heel me leven!! Ik heb al sinds jong een doel die ik wil bereiken en dat is een bekende animator te worden. Ik wil heel graag mijn kunstwerken tot leven maken met verhalen die heel bijzonder maar ook meeslepend zijn. Ik ben bereid om alles te doen om mijn doel te bereiken, zo kom je het snelst dichterbij!!!

Een van mijn creaties:

Bekijk al mijn creaties op Instagram:
https://instagram.com/jah8art?igshid=1ipm5lp6mtz8b

Noah Hennep

Ik ben Noah Hennep aka EES 700, 18 jaar. Rappen is voor mij een inspiratie om mensen met woorden te bereiken en natuurlijk om ze helemaal los te laten gaan!!!!!

BEKA Media

BEKA Media is een pas begonnen mediabedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van allerlei soorten video’s. BEKA Media onderscheid zich, door naast video’s voor klanten ook zelf uit eigen initiatief motivatieclips te maken. Dit zijn motivatieclips voor jongeren, om niet het verkeerde pad op te gaan, en om positiever in het leven te staan. Ook motiveren wij ze om positiever naar de toekomst te kijken. We laten ze zien dat ze wat van hun leven kunnen maken. De motivational speaker in dit concept is Berke Karaosmanoğlu. Bekijk een van de video’s dat gecreëerd is door Beka Media.

Crystal Obed

Ik ben Crystal Obed. Ik ben 16 jaar oud en zingen is mijn grootste hobby. Sinds kinds af aan houd ik mij al bezig met muziek. Ik zing voornamelijk Engelse liederen en Bollywood nummers. Eerder heb ik ook zangles gehad op het SKVR. En sinds kort ben ik begonnen met piano lessen.    

Bronte Lavendel

Bronte Lavendel is een dromerige, eigenzinnige singer-songwriter uit Rotterdam. Met haar warme, zwoele stem maakt ze een kalme en rustgevende sfeer. Haar muziek is jazzy, soulvol en een beetje zweverig, haar nummers zijn catchy en hebben goede hooks, zodat ze niet snel uit je hoofd gaan. Mensen denken bij haar muziek vaak aan Lianne la Havas, Amy Winehouse en Eloise. Ze haalt inspiratie uit actuele gebeurtenissen in de wereld, uit haar zelf en andere mensen om haar heen. Ze is niet bang om haar gedachtes op te schrijven en haar meningen te laten horen. Bronte Lavendel neemt je mee in haar eigen verhaal over rouw en liefde. Bekijk hieronder een YouTube video van Bronte Lavendel.

Spotify:
https://open.spotify.com/track/2trA7uhPeJ9VKoGEbkag7q?si=PMT_A_wRQl2Yz07zc7HisA