Kandidaten

Bekijk hieronder de kandidaten van Ruwe Diamant Award. 

Ismaël Vieïra Goncalves

“Skoda is een talentvolle rapper/poët uit Rotterdam die zich inzet om zijn gedachten en gevoelens over te brengen aan zijn luisteraars en publiek. Ondanks vele tegen slagen in het leven blijft hij zijn visie en beeld daarvan op papier te zetten.”

Joëlla Alejandra

Mijn artiesten naam is Ella  en ik ben 17 jaar oud.
Zingen is mijn passie en ook ben ik een sing & songwriter niet alleen van mij maar ook van me broertje. Verder ben ik heel leergierig en pak ik graag zoveel mogelijk ervaringen op. Iets typische van mij is natuurlijk mijn onschuldig gezicht maar met muziek kan je nooit weten wat je van mij kan verwachten.

Charissa Burke

jj

Dennis Holshuijsen a.k.a 2sides

2sides is een rapper en producer geboren en getogen in Rotterdam. Door het muzikale verleden van zijn vader, die ook bezig was met het produceren van muziek, is hij aan het begin van zijn puberteit begonnen met het maken van beats. Na vele jaren te hebben gewerkt in het programma FL studio, heeft hij deze hobby omgezet naar een full time bezigheid. Samen met zijn moeder is hij opgegroeid in de Agniesebuurt en haalt hij veel inspiratie uit wat hij tijdens zijn jeugd heeft meegemaakt. Kwa sound liggen zijn inspiratiebronnen voornamelijk bij 2 bepaalde periodes in de hip-hop geschiedenis: De jaren 90, met producers en rappers zoals DJ Premier en The Notorius B.I.G en de huidige Trapsound met Producers en Rappers zoals Southside, Spanker en Future.

Tarik Oua-ali

Ik ben Tarik, 19 jaar en ik ben ‘verslaafd’ aan sporten. Ik doe al sinds mijn 15e aan fitness en ik ben inmiddels twee jaartjes bezig met calisthenics. Ik hoor je al denken “Calisthenics, wat is dat?!”. Calisthenics is een vorm van fitness waarbij je je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Denk daarbij aan pull-ups, dips en push-ups. Mijn doel is uiteindelijk om deze sport zo bekend in Nederland te maken dat niemand meer denkt “Calisthenics, wat is dat?!”. 

Nienke Freijsen

Ik heb een instagramaccount onder de naam xskeletonbones. Op dit account staan allerlei filmpjes, van animaties tot korte films met eigen geschoten beelden. Wat al deze filmpjes verbindt is muziek. Als ik een liedje hoor dat ik leuk vind probeer ik dit te visualiseren en op een mooie manier vorm te geven. 
 
Al mijn werken staan op mijn instagram:
 
En een van mijn recentere werken is:
 
Hierbij heb ik beelden geanimeerd die goed passen bij het nummer Kiwi van Harry Styles.

Naomi de Rooij

Sinds 2017 ben ik, Naomi (19),  bezig met graffiti en heb sinds die tijd veel geoefend en gewerkt. Graffiti geeft me ruimte en een uitdaging. Ik hou van het gewoon-doen en doorgaan ervan. Graffiti is voor iedereen, maar je moet willen leren. Dat leren van technieken, maar ook de herkomst van de cultuur, maakt het leuk. Ik wil blijven doorgaan, en in de toekomst meer opdrachten proberen te krijgen. RDA is daarvoor het ideale opstapje voor mij. 
 
 

Angel Knel

Mijn naam is Angel Knel en ik ben 19 jaar oud. Ik ben van Surinaamse afkomst maar geboren en getogen in Rotterdam. Sinds klein was mijn passie al dansen maar durfde ik het vaak niet te doen omdat ik heel verlegen was. Rond mijn 13e begon ik echt te dansen bij een dansschool in Ijsselmonde. Toen ik 15 was zat ik in een dansgroep genaamd Playhousse die onder leideing was van Raisa Fairbairn die er helaas niet meer is. Daar danste ik tot mijn 18e. Momenteel zit ik op een dansopleiding in Amsterdam. Ik zit nu in het 2e leerjaar.
 
Ik heb wel een paar doelen die ik graag zou willen bereiken in dansen. 
– voor een bekende artiest dansen.
– optreden op de televisie (commerciële kant op).
– heel veel workshops geven.