De winnaars van RDA 2020 zijn bekend!

Door de Covid-19 is de uitreiking van de Ruwe Diamant Award iets anders gegaan dan gepland. Dit jaar is het team van Ruwe Diamant Award langs de deelnemers gegaan om aan te geven wie de RDA hoofdprijs en publieksprijs heeft gewonnen. De jury heeft bepaald wie de winnaar van RDA 2021 werd. De publieksprijs werd weggegeven aan de kandidaat met de meeste stemmen via onze poll. Vrienden en familie konden stemmen op een van de deelnemers. Inmiddels zijn de winnaars al bekend gemaakt via de Facebook Pagina van Ruwe Diamant Award.

De winnaars van 2021

De hoofdprijs is uitgereikt aan Angel Knel. De publieksprijs is uitgereikt aan Ismaël Vieïra Goncalves.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *